Aangeboden

Ontbijt bij Martha's B&B

Gezellige Bed & Breakfast in Rotterdam Noord, dichtbij centrum

Categorie
B&B, woon- en werkruimte
Geldig t/m
09/03/2019
Prijs
65,00 Dam
Tariefsoort
Huurprijs incl. btw
Btw tarief
6%
Adverteerder
Martha Harel

Bent u op zoek naar een locatie waar uw familie, vrienden of zakelijke relaties  heerlijk kunnen overnachten en ontbijten? U bent dan bij Martha’s B&B aan het juiste adres.

Martha’s B & B is gevestigd in een herenhuis (1897) aan het Pijnackerplein te midden van prachtige historische panden in het Rotterdamse Oude Noorden, maar tevens dicht bij het centrum van Rotterdam. In deze levendige stadswijk treft u restaurants aan met een breed aanbod van verschillende internationale keukens, gezellige cafe’s en bijzondere winkeltjes.

De  B & B bevindt zich over de gehele 2e etage van het pand (65 m2) en heeft twee gastenkamers, een ruime moderne badkamer en kitchenette met kleine koelkast, magnetron, Nespresso-koffiezetapparaat en waterkoker.  De B & B is geschikt voor 1-4 personen (zelfde gezelschap). Als er al een kamer is geboekt dan wordt de 2 gastenkamer niet meer verhuurd. De gasten hebben zo hun privacy op de etage en delen dus de badkamer en kitchenette alleen met de persoon/personen met wie ze geboekt hebben.  

www.marthasbandb.nl        

Prijzen    30 % van de rekening kan in Dam voldaan worden.

Prijzen per nacht1 persoon2 personen
1 nacht€ 65,00€ 85,00
2-4 nachten€ 60,00€ 75,00
5-7 nachten€ 55,00€ 70,00

Prijzen zijn inclusief uitgebreid ontbijt, BTW en  toeristenbelasting.


Contact met adverteerder?

via DamLinkedInWebsite