Aangeboden

Doe-het-zelf boek voor zelfverdieners: starters, werkelozen, boventalligen & ondernemers in deeltijd.  Inclusief gratis e-boek 'Geld besparen met jezelf'.

Geld verdienen met jezelf

Categorie
Marketing en Sales
Prijs
18,50 Dam
Tariefsoort
Stuksprijs incl. btw
Btw tarief
9%
Adverteerder
Tony de Bree

Steeds meer mensen en organisaties zijn gedwongen om te leren 'hun eigen broek op te houden' en snel. Daarom schreef Tony de Bree op basis van zijn eigen ervaringen als management consultant & beoordelaar van .com start-ups bij een grootbank en als online ondernemer in deeltijd sinds 2001 met 13.000 online freelancers en thuiswerkers wereldwijd dit praktische doe-het-zelf boek over hoe je als zzp'er, ondernemer in deeltijd, student, boventallige, thuiswerker, in de bijstand en als werkeloze geld je eigen bedrijf kunt beginnen en geld kunt verdienen met je eigen businesmodel zonder startkapitaal.

 

Inmiddels helpt hij o.a. buurthuis De Nieuwe Banier met een nieuw, uniek business model en verschillende andere groepen klanten waaronder grote bedrijven, non-profit-organisaties, MLB'ers, zzp'ers, hoogopgeleide 55+ers, mensen in de bijstand en werkelozen om 'hun eigen broek op te houden'.

 

Meer informatie over het boek, reviews, gratis downloads, speciale aanbiedingen voor lezers en nog veel meer kun je lezen op www.geldverdienenmetjezelf.nl.

 

Wil je het boek kopen met Dam? Mail Tony dan aub via het contactformulier hier je adres zodat hij het via PostNL bij jou kan laten bezorgen.


Contact met adverteerder?

via DamLinkedInWebsiteFacebook