Aangeboden

Workshop Jijzelf in tijden van transitie (3,5 uur, Rotterdam)

Categorie
Cursussen en opleidingen
Prijs
250,00 Dam
Plus
250,00 Euro
Tariefsoort
Stuksprijs incl. btw
Btw tarief
21%
Adverteerder
Transitiefocus / Harry te Riele / Storrm CS Rotterdam

Met Transitiefocus sparren over je persoonlijke ontwikkeling in tijden van transitie

'Dit is zó bizar interessant. Eerst Esther met de AEM-analyse en toen Harry met transitiedenken. Het gaat snel maar is zéér te begrijpen en te volgen. Stof tot nadenken voor komende maanden.' (Nick Zuiddam, onderwijsvernieuwer en interim-directeur scholen, Rotterdam, 2018)

Stormachtige tijden, voor héél veel mensen. Transitiefocus is een Rotterdamse specialist, de enige die jouw eigen ontwikkeling nét zoveel aandacht geeft als wat er op macroschaal gaande is.

Een sessie met Transitiefocus geeft je meer overzicht en rust dan je vooraf voor mogelijk hield.

We sparren met je. Lopen een tijdje met je op als je dat wilt. Gaan naast je staan. Geven je tools. Analogieën. Een taal, visualisaties en denklijnen. Een online assessment. We deden dat met uiteenlopende opdrachtgevers. waaronder met de bestgeleide overheidsorganisatie van Nederland: Noord-Brabant (Binnenlands Bestuur, 2018)

Transitiefocus.com


Wie zijn Transitiefocus? Executive coach Esther van der Valk en transitiespecialist Harry te Riele koppelen theorie en praktijk van transities aan die van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ze draaien mee in complexe transitieteams en geven daarnaast masterclasses en workshops, waaronder een module op de Erasmus Universiteit Rotterdam en bij SIOO in Doorn.


Gesprek Esther van der Valk en Peter van Vliet over journalistiekPrijzen zijn indicatie. Hybride factuur (deels Dam deels euro) gebruikelijk. Check ook transitiefocus.com voor je driedaagse masterclass

Transitiefocus | comfortably out of control

Harry te Riele | Esther van der Valk

0655180946

transitiefocus.com


Contact met adverteerder?

via DamLinkedInWebsite